31.8.09

BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST

Posted by Baby at 11:35 AM

Looking for Beautiful Prince and Princess

mommy_zara

syarat2 utk join contest ni:

1. jd follower Mommy_Zara 2. sila add banner di atas pada sidebar.. 3. buat special entry utk contest ini dan sertakn sekali satu picture baby uols yg comey! dan satu picture baby bersama mommy atau daddy! kedua2 gambar akan diambil markah.. 4. sile nyatakan skali nama baby dan umur baby. tips: gambar baby comey dgn aksi bersahaja tp masih mengekalkan kecomelannya mungkin menjadi pilihan juri 5 sila nyatakan bila gambar diambil. 6. link kn blog Mommy_Zara . sila tinggalkn comment bila dh siapkn entry k...
*A.L.E.R.T*
semua baby yg manjadi peserta mestilah dr umur....
newborn ------------------------> 3 thn
for those yg single, uolls juga bleh sertai contest ni & syarat menghantar gambar seperti diatas haruslah dipenuhi..
contest bermula dari 11 August 09 hingga 31 August 09

nama baby : sufi syahmie

Umur : 2 bulan 18 hari

Picture nih di snap pada 20 Ogos 09...selepas selesainya majlis bercukur bb sufi,pada waktu n ketika ini my baby berusia 2 mth 9 days...istimewa nyer picture nih memang candid n mase tuh my bb sufi seronok coz kepala dah tak da rambut,tentu bb sufi rasa ringan semacam je kepala,dan yang paling cute n seksi bila baju bb sufi terbuka.hehe buat kami geram saja.

picture nie lak,masa bb sufi nak pergi KFC dekat Giant Kuantan,masa tu umur baru 1 bulan 5 hari ( dah pandai jalan-jalan )Jangan bila besau nanti kuat berjalan dah ler..(hehe)

sekian

1 comments:

zieha on September 4, 2009 at 11:33 PM said...

goodluck mama sufi:)

Post a Comment

 

Idola Mama Dan Papa Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez