15.12.09

Nasib Sekeping Kertas

Posted by Baby at 9:07 PM 1 comments

Beginilah nasib sekeping kertas di suatu petang…..Bb sufi telah beraksi dengan jayanya….habis hancur kertas papa dikerjakannya….saksikan..detik-detik cemas…

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Seat Car Bb Sufi....

Posted by Baby at 7:48 PM 0 comments

Wah…..semuanya bb sufi dah ada…x nie mama belikan bb sufi seat car,senang sikit bb sufi nak g jalan2,bb sufi suka sangat naik kereta mama g jalan2,biasanya mama dan papa selalu bawa bb sufi bercuti….so perjalanan pun jauh jaraknya,bila dh ada seat car tak da lah bb sufi nak ganggu papa dan mama..

Image Hosted by ImageShack.us

Dah makin besar anak teruna mama dan papa nie....Handsome



Sufi Dan Kereta.........

Posted by Baby at 7:02 PM 0 comments

Lama rasanya bb sufi tidak menulis dan update blog ini,rasanya semcm blog terpencil tanpa berita-berita semasa,disaat bb sufi sedang membesar.Insyaallah bb sufi akan mulai menulis hari demi hari untuk tatapan semua.

Episod kali ini…..bb Sufi dan kereta Stroller ( mama yang hadiahkan.time tu umur bb sufi dalam 4 bulan )Jom layari picture bb sufi dengan strollernya.

Image Hosted by ImageShack.us

Bergaya tak bb sufi

Image Hosted by ImageShack.us

Seronoknya........yeah ha

Image Hosted by ImageShack.us

Peace....papa

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

enjoy sumer.....




24.11.09

Perutusan Khas Aidiladha 2009

Posted by Baby at 10:51 PM 0 comments
Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha Buat semua rakan-rakan blogger dan pengunjung-pengunjung babysufi,Mana-mana yang balik kampung,hati-hati ketika dijalan raya,..

7.11.09

CUTEST BABY IN BLUE CONTEST

Posted by Baby at 10:24 AM 0 comments
Ini adalah STICKY MODE menggunakan gam kasut gajah dan akan berada di atas ini sehingga
17 November 2009..for new entry, please scroll down yerr..

Sempena meraikan our 5th Anniversary on 17th November 2009, saya dengan kecik besar hati ingin organized :

CUTEST BABY IN BLUE CONTEST

secara rasminya contest ini dilancarkan dari:
24 October 2009 hingga 17 November 2009


TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower saya secara langsung & tak langsung

2. Dengan Sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWER saya di Blog ini..

3. Linkkan -elizakru.blogspot.com di blog anda

4. Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini

5. Sila buat special entry utk contest ini dan upload 1 keping gambar anak uols in blue..tak kisah la pakai baju biru ke, kasut biru ke, as long ada biru

6. Sila link kan url blog anda di comment saya ini bagi memudahkan saya melihat pernyertaan anda.

7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional berdasarkan kecomelan baby dan kualiti gambar serta gambar yg menarik perhatian juri

8. Had umur baby uols :- newborn ~ 5 tahun

9. Oleh sebab ini kali yg ke 5 punye anniversary, so akan ada 5 pemenang ..hadiahnya? tungguuuuu.........

p/s: Jangan lupa tulis nama dan umur baby uols ye!

Image Hosted by ImageShack.us
 

Idola Mama Dan Papa Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez