15.12.09

Nasib Sekeping Kertas

Posted by Baby at 9:07 PM 1 comments

Beginilah nasib sekeping kertas di suatu petang…..Bb sufi telah beraksi dengan jayanya….habis hancur kertas papa dikerjakannya….saksikan..detik-detik cemas…

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Seat Car Bb Sufi....

Posted by Baby at 7:48 PM 0 comments

Wah…..semuanya bb sufi dah ada…x nie mama belikan bb sufi seat car,senang sikit bb sufi nak g jalan2,bb sufi suka sangat naik kereta mama g jalan2,biasanya mama dan papa selalu bawa bb sufi bercuti….so perjalanan pun jauh jaraknya,bila dh ada seat car tak da lah bb sufi nak ganggu papa dan mama..

Image Hosted by ImageShack.us

Dah makin besar anak teruna mama dan papa nie....Handsome



Sufi Dan Kereta.........

Posted by Baby at 7:02 PM 0 comments

Lama rasanya bb sufi tidak menulis dan update blog ini,rasanya semcm blog terpencil tanpa berita-berita semasa,disaat bb sufi sedang membesar.Insyaallah bb sufi akan mulai menulis hari demi hari untuk tatapan semua.

Episod kali ini…..bb Sufi dan kereta Stroller ( mama yang hadiahkan.time tu umur bb sufi dalam 4 bulan )Jom layari picture bb sufi dengan strollernya.

Image Hosted by ImageShack.us

Bergaya tak bb sufi

Image Hosted by ImageShack.us

Seronoknya........yeah ha

Image Hosted by ImageShack.us

Peace....papa

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

enjoy sumer.....




 

Idola Mama Dan Papa Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez