21.7.09

GIVEAWAY JUL 2009

Posted by Baby at 8:33 PM
THIS ENTRY IS STICKY MODE

1. ADD URL Link Mama di blog list @ blog roll anda & Anda diwajibkan menjadi Follower http://damiaqish.blogspot.com/ & link semula url mama pasal contest ni & tepek as a banner di blog masing2....

2. Contest ni terbuka untuk semua Baby Boy & Girls yang berumur dari 1 bulan sehingga ke 1 tahun saje....( yang lahir tahun 2008 & 2009 je)

3. Hanya seorang pemenang saja yang akan dipilih, tetapi sekiranya penyertaan amat menggalakkan hadiah mungkin akan ditambah

4. Sila upload sekeping gambar saje k....& sertakan sekali dengan nama & tarikh lahir anak anda

5. Sila pastikan entry mengenai contest ini dijadikan sebagaiSTICKY MODE di blog anda & sape yang paling banyak wat komen kat Blog mama ni (tak kira entry mana pun)akan mempunyai peluang cerah untuk menang (kira advantage la).....

6. Bila dah siap, tinggalkan URL link mengenai contest ni beserta nama anda & anak anda di entri ini.....

Anda perlu menjawab DUA soalan iaitu :

1. Kenapa anak anda harus mendapat award MY CUTE LIL PRINCE @ PRINCESS??

2. Ape yang anda tahu pasal blog Mama_Aqish? (soalan ini direka bagi menguji peserta sejauh mana dia tau pasal blog mama_aqish ni)

My Lil Prince

Name of My Lil Prince : Sufi Syahmie Mohd Shukri

Date of Birth: 13 june 2009

Age : 1 Months 1 week old

Kenapa anak anda harus mendapat award MY CUTE LIL PRINCE @ PRINCESS??

*Pertama : Bb sufi cute coz,bb sufi ada lesung pipit kiri dan kanan,sekali senyum….cair mama dan papa serta juri contets nanti

*Kedua : First time Bb sufi join contets…..Kiranya di nobatkan sebagai juara bb sufi amat menghargai kerana blog bb sufi 100% jalan cerita kehidupan bb sufi

Ape yang anda tahu pasal blog Mama_Aqish? (soalan ini direka bagi menguji peserta sejauh mana dia tau pasal blog mama_aqish ni)

-Blog catatan kehidupan peribadi seperti mana-mana blog umum yang lain.,mempunyai peminat yang tersendiri,gemar anjurkan contest untuk rakan-rakan blogger.

1 comments:

Baby on July 22, 2009 at 6:39 AM said...

Selamat Berjaya

Post a Comment

 

Idola Mama Dan Papa Copyright © 2009 Baby Shop is Designed by Ipietoon Sponsored by Emocutez